Udviklingsforløb: Performer, perform stærkere!

Vil du præstere bedre, have mere gennemslagskraft, være bedre til at performe, når du taler, kommunikerer, skriver, poster, forhandler og sælger enten din vare eller dit budskab? Og vil du som en bonus gerne opnå det ved at skabe bedre balance i dit liv og stå stærkere i dig selv?

Rasmus Kragh og Benjamin Rud Elberth inviterer dig, der er leder, ekspert, talsperson eller en person, der skal performe, kommunikere og levere i forretningssammenhæng, i den offentlige debat eller måske over for dine medarbejdere og kolleger, til et udviklingsforløb, hvor du ganske enkelt lærer at begå dig bedre – at stå stærkere i din performance.

På to udviklingsdage – og med mulighed for at indgå i et efterfølgende en-til-en forløb med dybdegående coaching og endnu mere målrettet træning, vil vi coache, træne, finpudse og justere dig ift. de discipliner du ikke mestrer lige så godt som du burde for at nå dine mål. Med udgangspunkt i dig som person, din egen målsætning og den udfordring du gerne vil tackle, arbejder vi med dig og gør dig stærkere og bedre. Og så træner vi dig med udgangspunkt i vores tilgang om performance.

Vi viser dig, hvordan du gør det samme som vores stærkeste kunder, når de vinder medietid, sætter dagsorden, skaber sig en ekspertposition eller en stærkere position som ledere, beslutningstagere, og indtager magtlister, sidder øverst på de lister, talentspejderne kigger på eller opnår den position, du selv går og drømmer om.

Kursets opbygning
Vi er af den overbevisning at det hele menneske skal stå stærkt for at præstere optimalt. Derfor arbejder vi med en 360-graders tilgang til dig og din performance, hvor det faglige, professionelle og personlige går hånd i hånd. Vi vil kaste et blik på dit liv i sin helhed, for at kunne skabe den optimale platform, så du kan bestige det bjerg du drømmer om i din karriere – skridt for skridt.

På dette kursus lærer vi dig og arbejder sammen med dig om, hvordan du finder og definerer din målsætning, skaber fundamentet, bygger bæredygtig motivation, og coacher dig til at analysere på dig selv og dine præstationer ud fra et 360-graders perspektiv. Vi lærer dig at se og få styr på de forskellige delelementer i din præstation, mestre kommunikationen, de sociale medier, at vinde medietiden og samtidig sørger for at se godt ud og har gennemslagskraften, når du står på en talerstol, gennemfører interviewet uanset om det er skriftligt eller i radio eller tv eller deltager i en forhandling eller salgssituation. Du får konkrete værktøjer til og viden om, hvordan du sætter dig mentalt og fysisk op til succes, hvordan du bygger din position på tværs af medier, samt konkrete øvelser i at tale, forhandle, sælge og præstere. Alt sammen med udgangspunkt i lige netop dér hvor du står lige nu.

Det endelige program lægger vi, når vi har set din tilmelding og spurgt dig, hvilke elementer du er særligt interesseret i.

Undervejs lærer du:

 • Hvordan du selvleder bedre, ved at arbejde målrettet med din motivation, retning og formål.
 • Hvordan du bliver sikker på din målsætning, bl.a. ved at være ærlig overfor dig selv.
 • At kortlægge det ’bjerg’ du gerne vil bestige og hvordan du lægger en plan for at nå toppen / din målsætning.
 • Hvordan du performer optimalt og tager kontrollen over din egen succes, ved at bygge dig selv op til at matche den udfordring du har stillet dig selv overfor
 • Hvordan du analyserer på dig selv og din præstation med et 360-graders blik, bruger modgang som brændstof og arbejder målrettet med dine udviklingspotentialer.
 • At stå stærkere i dig selv, med større autenticitet og ro
 • At finde de medier og platforme der passer til dig og bruge dem
 • At skabe det fundament du skal bruge før du bevæger dig ud i medierne eller forbedrer din tilstedeværels
 • At mestre sociale medier, så du kan vinde medietid og position
 • At beskytte dig selv, så du ikke bliver plukket i stykker af trolde, kritik og alle bagsider af mediebilledet
 • At begå dig i interviews på skærmen, skriftligt og på lyd.
 • At begå dig i interviewet på tv og hvordan du agerer optimalt.
 • At sælge og forhandle med overbevisning uanset om du skal sælge en vare eller et budskab

Hvem er forløbets deltagere?
Du er i en stilling eller i et udgangspunkt hvor du skal performe eller et sted, hvor du vil have en stærkere position. Du er typisk leder, forsker, talsperson eller ønsker at indtage en rolle, hvor du er på et højt niveau.

Vi optager max 8 deltagere på udviklingsdagene, så der er plads til at fordybe sig i hver enkelt deltager og arbejde individuelt med hver deltager.

Hvad skal du sikre dig inden forløbet?
Du skal have gjort dig tanker om, hvilken position du vil sætte dig på og du skal have lyst til at blive udfordret. Du har lysten og drivet til at forfølge en målsætning – fx om at vinde en position, og du skal være motiveret for at arbejde med dig selv og blive bedre i din performance, også når det indebærer at blive udfordret på dét du allerede gør nu.

Underviserne
Rasmus Kragh, coach, forfatter og foredragsholder og den første dansker på Mount Everest uden brug af medbragt ilt. Rasmus er ekspert i at forene den mentale præstation med den sportslige og hjælpe mennesker der vil noget, med at bestige deres bjerg og nå deres målsætninger, ved at lægge en minutiøs plan og arbejde med selvindsigt, motivation og stille skarpt på det væsentlige.

Underviser Benjamin Rud Elberth, ekspert i tværmedial kommunikation. Benjamin har gennem årene trænet adskillige ekspertpersoner, ledere, politikere og sportsfolk og gjort dem i stand til at sætte sig på en position. 

Tid og sted
Tirsdag den 7. marts 2023 og onsdag den 8. marts fra 9-16.00, hos Kragh og Elberth Performance, Trekronergade 149, 2500 Valby.

Pris og tilmelding
Forløbet koster 9900 kr. ex. moms. Pris dækker alt inkl. alle materialer, morgenmad og frokost. Tilmelding skal ske via formularen nedenfor eller til [email protected] – Der er efterfølgende mulighed for at aftale videre coaching en til en i et individuelt forløb.

 

 
Pris

Pris pr. deltager

Kr. 9990,-
+ moms - alt inklusiv
Sted

Trekronergade 149
2500 Valby

Værter

Rasmus Kragh
Benjamin Rud Elberth

Arrangør
Elberth Kommunikation
Målgrupper
Performere
Tilmelding

Tilmeld dig kurset ved at udfylde formularen.

Vi vender hurtigt tilbage med en bekræftelse på din deltagelse.Pris

Pris pr. deltager

Kr. 9990,-
+ moms - alt inklusiv
Sted

Trekronergade 149
2500 Valby

Værter

Rasmus Kragh
Benjamin Rud Elberth

Arrangør
Elberth Kommunikation
Målgrupper
Performere
Andre kurser
Please select listing to show.
Please select listing to show.